Hráči Atletica vykúzlili fintičku, biely balet dotancoval

14.09.2014 Bratislava

BRATISLAVA 14. septembra (Teraz.sk) – Veľké futbalové umenie, okorenené lišiackym fígľom predviedli hráči tímu Atletico Madrid v šlágri španielskej ligy. Biely balet dostal v sobotňajšom madridskom derby od svojich mestských rivalov lekciu z pohybu po „javisku“ . Akcia zápasu prišla v 76. minúte za stavu 1:1. Griezmann po autovom vhadzovaní spracoval loptu a nahral späť Juanfranovi. Ten z pravého krídla odcentroval do šestnástky, kde Raúl García naznačil strelu na bránku, ale loptu napokon prepustil za nim stojacemu Ardovi Turanovi. Ten strelou z voleja krásne trafil bránku Realu, jeho obrana aj s brankárom Ikerom Casillasom len smutne pozerala na loptu.



Gólový okamih šokoval tribúny San Bernabeu aj hráčov Realu, vyrovnanie už do konca hry nezariadili. Real prehral už druhý zápas v začínajúcej sa ligovej sezóne a má na konte len tri body, obhajca titulu Atletico ich nazbieralo sedem.

Pre úplnosť ešte dodávame priebeh prvého polčasu. Do reprízy finále Ligy majstrov 2013/2014 lepšie vstúpilo do zápasu Atletico, ktoré poslal v 10. minúte do vedenia Koke. V 26. minúte však z jedenástky vyrovnal Cristiano Ronaldo, ktorý sa vrátil do zostavy bieleho baletu po bližšie nešpecifikovanom zranení. Real mal v prvom polčase jasnú prevahu, nedokázal ju však pretaviť do vedúceho gólu.
 

Vyberte región